Senin, 02 Mei 2011

Amerika syarikat penipu,dakwa Osama Bin Laden telah mati terbunuh

Hadoi wat lawak ke apa Obama niee????dia tunjukkan pix nie sebagai bukti yang Osama telah mati dibunuh dalam satu serangan helikopter,dimana osama dikatakan terkena peluru berpandu..

osama bin laden


Sebelum nie pernah kecoh di Amerika dan didunia kononnya Osama telah mati ditangkap dan dibunuh..tp bila org mintak bukti,gambar,mayat atau apa2,derang xdapat nak tunjuk..alih2 keluar video osama hantar ,proof that he is still alive.


Ada yang percaya kononnya Osama adaah rekaan US untuk memerangi org Islam.Kononnya Osama tidak wujud...

Semua tue terpulang pada kepercayaan masing2.tp pendapat peribadi sensasi,Osama bin Laden nie wujud,bahkan ada bukti dan latar belakang Osama,dan gambar-gambarnya semasa muda sume..

Dalam wikipedia pun ada korang leh ushar background Osama,Osama dikaitkaan dengan tragedi 911 dimana world trade centre telah roboh dilanggar pesawat,kerana dulunya Osama adalah pelajar civil Engineering..Ada cerita mengatakan bahawa, Osama adalah antara arkitek yang bekerja menyiapkan World trade centre dulu,jadi dia tahu selok belok kekuatan dan kelemahan bangunan World Trade Center. Tp sume nie adalah cerita tanpa bukti,,..cume cerita untuk mengukuhkan benda yang tiada siapa tahu kesahihannya..yang pasti,terlalu banyak yang dipersoalkan daam tragedi 9-11.kerana fakta banyak bercanggah dengan bukti,


Lagipun setelah dikaji siasat,bangunan WTC bukan roboh disebabkan serangan pesawat kerana suhu yang diperlukan untuk meleburkan besi tunjang bangunan tersebut jauh lebih tinggi drpd suhu letupan pesawat yang menyerang WTC.Jadi org2 yang btggjwb dengan bangunan tue sendiri tahu yang WTC roboh kerana org dalam yang letak bahan letupan dlm bangunan tersebut dan menutupnya kes itu dengan membuat serangan pesawat.Wallahualam,yang pasti ramai yang mati dan terkorban dalam kes itu.


ada juga cerita kononnya pada hari tersebut semua jewish(israel) ambik cuti dari bekerja di WTC.


kalau korang nak tahu,tentera US sangat lah jahat,perempuan yang ditangkap dirogol,dipukul,diliwat dan diperlakukan lebih teruk daripada perangai haiwan bahkan memang mcm iblis..wanita2 muslim ,ibu2 org,isteri2 org sume dimalukan ,dan dibiarkan bogel dalam penjara tahanan mereka..kanak2 sume diseksa...lelaki dibogelkan ,dipukul diseksa dengan teruk.Masyaallah,semoga mereka semua (yang meninggal)mendapat ganjaran di akhirat oleh Allah S.W.T


bayangkan kalau anak anda,isteri,kwn2,keluarga sume mati dan diperlakukan dgn sebegitu kejam,anda pasti dapat kekuatan untuk berjihad dan mati di jalan Allah,dan sebab tue meraka sanggup pakai bom dan bom kubu US,untuk berjihad di jalan Allah.dan barang sesiapa yang mati kerana melindungi agama,keluarga dan maruahnya,maka mereka tergolong dalam golongan Mati Syahid....Alhamdulillah..


Bagi sensasi sendiri,Osama adaah hero walaupun ramai yang rasa dia terorist..hanya osama je yang Us takutkan kerana mereka sume berani mati berjuang demi agama.Tetapi banyak cerita2 palsu disebarkan bagi memburukan mereka ini..kononnya mereka memang pengganas


Bahkan sebelum nie kisah tahanan,wartawan perempuan kristian dari Uk tak silap sensasi,ditahan oleh Al-Qaedah,lepas dia dilepaskan ,perempuan tue memeluk agama Islam,sebab dia ckp,sepanjang dia jadi tahanan dia dilayan dan dijaga dnegan baik,dan dia terharu tgk semangat keislaman mereka.


bukan satu dua je yang memeluk Islam,banyak cerita tahahan yang memeluk agama Islam disorok oleh pihak Us.


So renung2 kanlah

0 komentar:

Poskan Komentar

give your comment here, please do not spam

 
My Big Dream powered by XXZ