Kamis, 12 Mei 2011

Prince William dan Kate dapat baby angkat, Pippa (Adik Kate)ditawarkan US$5million

New

Bertuahnya baby tue dapat jadi anak angkat kepada Putera William dan isterinya,pasti hidupnya dicurahi dengan kemewahan dan keselesaan kan...wah jeles2..

Tapi korang jangan excited dulu,sebenarnya mereka cuma amik anak angkat seekor Peguin je.

Penguin yang hampir pupus jenis Humboldt itu adalah hadiah perkahwinan pemberian Zoo Chester kepada Royal couple nie.

US$5 million is a lot of money
Yang kat gambar nie pulak adalah adik kepada Kate Middleton.
Biasa lah org putih nie memang pelik sikit,kerana pippa adalah adik kepada Duchess of Cambridge,Pippa ditawarkan berlakon porno dengan bayaran US$5million .

bukan Pippa seorang je,abang mereka James pun ditawarkan namun bayaran kurang sikit iaitu Us$1.

Takkan lah mereka sanggup nak terima tawaran bodoh nie,menjatuhkan maruah Kerabat diraja England je..ish ish

0 komentar:

Poskan Komentar

give your comment here, please do not spam

 
My Big Dream powered by XXZ