Minggu, 15 Mei 2011

Gambar Rozita dan Shahir berdua-duaan dating?

Sebelum nie banyak dah sensasi dengar cerita pasal Rozita dengan Shahir.Tapi dinafikan kerana katanya hanya shahir yang meminati Rozita tetapi mereka sebenarnya tidak bercinta.

Tapi baru-baru nie,gambar mereka berdua telah di snap,Rozita kelihatan memakai baju hitam,siap cover topi lagi,manakala Shahir pun sama..Gambar kat bawah nie diambil pada 5 May yang lepas di LCCT.

sebelum nie Rozita pernah memberitahu yang shahir adalah seorang lelaki yang baik:

“Dia lelaki baik. Saya tertawan dengan sikap dan budi pekertinya. Saya senang bersamanya. Tambah pula kami berasal dari kampung dan mungkin itu juga antara sebab kami serasi. Cuma setakat ini, keluarga masing-masing tidak tahu dengan jelas hubungan kami.


Ada yang cuba menyangkal cerita ini dengan memberitahu bahawa sebenarnya time nie shahir ada shooting drama dimana Rozita Che Wan terlibat sama...

Tapi kalau ye pun,mana kelibat kru2 yang lain dlm gambar nie mcm takde je..cuma nampak mereka berdua ,dan jalan pun berdua...




0 komentar:

Poskan Komentar

give your comment here, please do not spam

 
My Big Dream powered by XXZ