Minggu, 26 Desember 2010

Web Mudah.my,bukan sekadar jual beli barang

web mudah nie memang terkenal di Malaysia skrg nie untuk pembeli barang second hand,sewa ,jual,beli rumah,dan mcm2 lagi la...

Ada yang iklan pekerjaan,ada yang iklan haiwan peliharaan,dan mcm2 lagi...

Yang terbaru,ada yang nak pinjam duit kat Mudah.my....

Macam-macam ragam manusia,nak tergelak ada juga
kesian pun ada jugak..nak tolong mcm tak berani,entah untuk apa,maklumlah tak kenal kan...
mcm2 boleh timbul syak,mungkin dia memang terdesak,atau mungkin dia mat pit..

Ape-ape pun itu terpulang pada individu masing2...

0 komentar:

Poskan Komentar

give your comment here, please do not spam

 
My Big Dream powered by XXZ