Minggu, 17 April 2011

Selena Putuskan hubungan dengan Justin Bieber kerana penjelasan tak kukuh tentang aksi cium dengan perempuan lain

Tak lama lagi Justin bieber akan datang ke Malaysia untuk menghiburkan para peminatnya pada 21 April..lagi 4 hari jer..

Adakah Justin Bieber akan beraksi dengan hati yang patah?

Dengar cerita JB baru je putus cinta dengan Selena Gomez,semua gara-gara gambar aksi berciuman antara JB dengan Jasmine Villegas,model video klip dalam video hit JB "Baby'.

Sebenarnya sensasi pelik la jugak sebab kes cium nie kan dah lama,sensasi pernah siarkan dulu
http://my-sensasi.blogspot.com/2010/12/justin-bieber-curang-dengan-selena.html

takkan baru sekarang Selena bertanya tentang hal tue kan?


Link

Justin Bieber pernah dilihat sedang mencium bibir Jasmine di belakang kereta di Kanada.

"Selena patah hati. Setelah dia meminta penjelasan Justin, pada mulanya lelaki itu mengelak tetapi kemudian mengakuinya dan memberi alasan yang tidak kukuh mengapa dia mencium bibir Jasmine.

"Selepas itu, Selena mengatakan bahawa hubungan cintanya sudah berakhir," kata sumber terdekat kedua-duanya kepada National Enquirer.

Pun begitu Selena masih mahu berkawan dengan JB.


0 komentar:

Poskan Komentar

give your comment here, please do not spam

 
My Big Dream powered by XXZ