Senin, 11 April 2011

Sharifah Amani becinta dengan Azma Aizal Yusoof

Aha pada mulanya ramai yang ingat perhubungan cinta antara Amani dengan Azma Aizal nie propa jer...

walaupun keakraban mereka mula dihidu ,tapi ada diantara kenalan Sharifah amani yang cakap mungkin mereka nie just friends jer,sebab Amani memang jenis mesra dan suka ckp "love' u kat org..penuh dengan kasih sayang gitu...

Tapi setelah disiasat siasat memang betullah pasangan nie skrg hangat bercinta,Dalam Facebook menunjukkan yang Sharifah Amani dan Azma Aizal mula bercinta pada 1 April 2011..baru lagi. tak sampai seminggu lagi...

Bukan apa,sebelum nie kan,Amani canang yang pakwenyer mat salleh ..tup2 kapel dengan Azma ..mungkin perhubungan dia dgn mat Salleh tue dah berakhir

Azma nie dulu penah berlakon dalam drama Cinderella,dia jadi Butang...dan Amani jadi Cinderella...

Apapun,semoga berbahagia lah hendaknya... :)


sharifah amani
sharifah amani

sharifah amani




0 komentar:

Poskan Komentar

give your comment here, please do not spam

 
My Big Dream powered by XXZ