Minggu, 17 April 2011

Zarina Anjoulie mengutuk Faezah Elai di Facebooknya kerana berebutkan lelaki?

Minggu lepas sensasi memang busy sangat dengan kerja ,study and personal life..so tak sempat nak update sangat.Pun begitu actually sensasi ambik tahu jgk tentang perkembangan dunia seni yang penuh warna warni...

minggu lepas forum gossip tempatan menyiarkan tentang pelakon suam-suam kuku tp penuh dengan kontroversi buruk ,Zarina Anjoulie kalau korang kenal..hmm..memang terkenal dengan gambar yang tak cukup kain,bahkan ada yang takda kain.

Zarina yang bengang dengan Faezah Elai,kerana Faezah dikatakan memandang serong si Zarina nie,tarik muka dan tak serasi.Puncanya taklah dapat dikenal pasti,tapi menurut zarina nie kononnya sebab seorang laki nie suka kat dirinya dan bukan suka kat Faezah sebab tue Faezah tarik muka..

Adui,perlu ke ckp mcm tue? Zarina mengutuk Faezah di Facebook miliknya..Tp sensasi rasa Faezah Elai is much3 prettier than Zarina nie..,,

Well,i can say people with brains will handle things nicely and dont need to puji2 diri sendiri and kutuk others.kinda pathetic..

Lagipun Faezah Elai kan dah nak kahwin ujung tahun nie..nak buat apa berebutkan lelaki plak.



lagi komen dalam facebook milik Zarina:

Oh by way FAEZAH ELAI,I got voted 5 top sexiest n most beautiful woman in malaysia n of course no1 would n my kakak fasha,did u..well bottom line is u didn't even make it to d top 10.. So take that. Wit all d jobs uve been gettin people still don't think ur all that anyway. Till u make 2 d list n get 2 me in FHM then we'll talk. Ur still now where near me. Ur a joke by d way. -Zarina Anjoulie Lavocah


I admit ur gettin more jobs than me now. Well I'm busy focusing on my studies so I can't commit on acting. Laugh at me now faezlah elai but remember beauty doesn't last n u can't act forever. Plus what's beauty n fame without brains anyway? If ur famous but ur stupid without any qualifications what's d point? Guys want a pretty girl with brains not a pretty famous girl who's a BIMBO.. Guys correct me if I'm wrong! -Zarina Anjoulie Lavocah

komen kepada post diatas..

Dia bengang ngan I sebab ada one guy yg dia nk tak dapat then that guy suka I pasal tu dia benci I then n tarik muka n kutuk I kat semua org -Zarina Anjoulie Lavocah

0 komentar:

Poskan Komentar

give your comment here, please do not spam

 
My Big Dream powered by XXZ