Senin, 03 Januari 2011

Baby Christiano Ronaldo mahu dituntut kembali oleh ibunya

Sensasi: comelnyer anak lelaki Christiano Ronaldo kan.Nampaknye setelah "menjual" anaknyer kepada Christiano,ibu bayi tue mahukan kembali anaknyer..

Masa jual tak piker pulak.dah daoat Pound 10 juta,,huu,banyak,skrg nie nak balik anaknye.

Haih susah betul..tak tahu apa sbnarnye dlm hati pempuan nie,adakah dier jd mcm tue sbb dier rase 10 juta pound tak cukup,atau dier nakkan Christiano,atau die nakkan glamour,maklumlah christiano rahsiakan siapa ibu bayi tue.atau dier mmg2 nak baby dier balik...

susah sensasi nak faham,maklumlah,kdg2 manusia jd kabur dgn wang ringgit,bila hati x gembira dgn wang yang banyak hidup jd tertekan dan mula mencari dimana sbnarnye kebahagiaan.

mcm2


Ibu anak bintang bola sepak Portugal dan Real Madrid, Cristiano Ronaldo semalam ialah pelajar Britain yang terdesak dan kini mahukan anaknya kembali.

Sehingga Ronaldo masih merahsiakan nama, usia dan kerakyatan ibu anaknya selepas wanita itu menyerahkan hak terhadap bayi itu sebagai balasan kepada bayaran sebanyak Pound 10 juta (RM50 juta).


Wanita itu yang hamil selepas mengadakan seks dengan Ronaldo dilaporkan bersedia memulangkan wang itu dengan menegaskan, dia sudah berubah fikiran mengenai persetujuan itu.

Enam bulan selepas mengambil keputusan menyerahkan bayi itu kepada pemain bola sepak paling mahal dalam sejarah, wanita itu kini bergitu tertekan.


Menurut beberapa rakannya, keadaan itu memaksanya menarik diri daripada pengajiannya.


Satu klausa dalam perjanjian yang ditandatanganinya dengan peguam Ronaldo tidak membenarkan dia memberitahu dia adalah ibu bayi yang kini dalam penjagaan keluarga pemain bola sepak itu, termasuk keluarganya.

Dia menghilangkan diri begitu saja apabila hamil. Sesudah melahirkan kandungannya, dia memberitahu orang ramai bahawa dia mendapat ‘durian runtuh’ secara tiba-tiba.


Apabila meminta untuk berjumpa dengan anaknya, Ronaldo dikatakan menempelaknya dan memberitahu, dia akan menimbang permintaannya, jika dia membayar semula sebahagian wang yang diterima sebelum ini.

Satu sumber yang rapat dengan wanita itu berkata: “Dia sentiasa menelefon Ronaldo pada lewat malam. Dia menangis sambil merayu kepada Ronaldo.


“Dia juga menelefon pemain itu selepas perlawanan bola sepak, untuk mengucapkan tahniah. Tetapi Ronaldo tidak mempedulikan, sebaliknya mempersendanya mengenai anak mereka.


“Dia merasakan dirinya seolah-solah sudah menjual ‘rohnya.’ Meskipun boleh hidup ala jutawan, tetapi dia tidak boleh menceritakan kepada rakan mahupun keluarganya mengenai apa yang terjadi. Ia menyebabkan dia keseorangan.


Seorang rakan Ronaldo berkata: “Bagi bintang bola sepak itu, apa yang terjadi adalah pilihan wanita itu dan dia yang memutuskan untuk menyerahkan anaknya.


“Ronaldo berkata, wanita itu sudah tidak mempunyai hak terhadap anaknya. Dia tidak akan dibenarkan menemui kanak-kanak itu.


“Tetapi Ronaldo masih melayani panggilan telefonnya kerana bimbang wanita itu akan cuba bertindak untuk membawa kes itu ke mahkamah.” Beberapa rakan berkata, penyerang Real Madrid itu menemui wanita itu di sebuah kelab malam di London dan mengadakan seks di sebuah hotel.


Dia pernah bergurau dengan berkata: “Saya hanya menghabiskan masa dengannya dalam keadaan berbogel.”

0 komentar:

Posting Komentar

give your comment here, please do not spam

 
My Big Dream powered by XXZ