Rabu, 05 Januari 2011

Fasha Sandha dan bakal anak angkatnya

kata Fasha Sandha:
“I’m thinking to adopt this babygirl name Khairunisa. She’s cute, 11 months. Her father left her. Her mother (19years old), has got 9 siblings n struggling with her life. what do u think? Pls advice.”

Comelnyerrr.. comel sgt baby tue..mcm Fasha kecik2 pun comel jugak..kalau Fasha Sandha nakkan anak angkat Sensasi rasa okey sgt2 lah tue...seronok aper ada baby...Time kerja bolehla bwk pengasuh skali kat tmpt shooting,atau tinggal baby kat nursery time keja..balik rumah ada baby..bestnyerrr. :P

dengan mata bulat and senyuman yang sungguh comel..khairunnisa is sooo adoreable..
Sensasi harap bila Fasha Sandha dah jadi mummy nanti,kene lah ubah sikit lifestyle,maklumlah dah ada baby la katakan..kene la menunjukkan contoh yg baik kepada baby tue..











0 komentar:

Poskan Komentar

give your comment here, please do not spam

 
My Big Dream powered by XXZ