Selasa, 04 Januari 2011

Komik Kelakar:Barang Free






haha,kesian,nak keluar kalau kene bayar 50Dollar,..mahal ok..haha

Sensasi pernah mengalami keadaan mcm nie,tapi takdela melibatkan Man-Whore kan..kekeke

satu hari nie sensasi pergi Jom Heboh dgn sorang mamat nie.. :P

Pastu masa On the way dah habis jenjalan kat Jom Heboh tue ktrg di sapa oleh dua org perempuan bertudung lah,derang tunjukkan buku.Jadi ktrg ingat salesgirl lah kan..ktrg terus geleng2 ckp tak nak..

Derang follow ktrg ckp,eh nie percuma cik.Member sensasi tue hape lagi kan,dah dgr barang free,dier pun okeylah,nak ambik..

The moment dier pegang je buku tue,minah tue ckp dengan sumbangan ikhlas kepada anak yatim RM15 ye...Pastu member pun kene la bg gak RM15 tue sbb dah termalu,kang kata tak nak nampak sgt la nak brg free jer..hehe..ktrg punyer lah bengkek sbb memula dia tipu kata barang Free..apa salahnyer awal-awal dier ckp sumbangan kepada anak yatim,ktrg mesti x keysah punyer nak derma kan..

Habis tue,masa balik tue Sensasi balik ke rumah mak.Bila mak sensasi balik dier pun membawa pulang buku yang sama,dier pun ceritalah..

"adik,teruk betullah tadi ada pompuan tue kejar2 mak suruh ambik buku free,bila mak dah ambik dier suruh bayar RM15 katanye sumbangan utk anak yatim,mak dah pegang habis takkan nak kata taknaklah,so mak pun bagila RM15..."

Sensasi gelak jer..kata sensasi pun dah terkena benda yg sama...

Hadoi...len kali tak nak barang Free la..Tak baek menipu tak berkat hokey..

Kalau nak sumbangan ckp je la..takyah nak tipoo2..tp kira berkesan lah dah berapa orang dah kena sensasi pun x tau..haha

0 komentar:

Poskan Komentar

give your comment here, please do not spam

 
My Big Dream powered by XXZ