Senin, 31 Januari 2011

Gambar Lisa Surihani dan adik beradiknya

Lisa Surihani kini antara the most wanted chick in Malaysia kerana ke ayuannya dan kejelitaan Lisa.

Pasti semua orang sibuk-sibuk nak tengok wajah adik beradik Lisa,kalau ada kakak ke adik perempuan ke mesti lagi syiok korang kan sebab rasa tak dapat Lisa dapat adik ke kakak ke jadilah..hehe

Tapi nampaknya Lisa adalah the only flower in da house..

Semuanya abang-abang belaka.Nie la gambar abang-abang kandung Lisa and maybe adik Lisa jugak,Sensasi tak pasti,tapi sebelum nie Sensasi dah pernah tengok dah mereka nie sebab tue pasti mereka nie mmg Lisa's brothers.

Bestkan dapat adik perempuan yang comel pulak tue.

Sape-sape yang bakal nak jadi boyfren lisa nampaknya kene la diinterview oleh para bodyguardnyer tue..hehe

With my bros. From left Azan, Dzull, Aamyer, Arif. Adri takde dalam ni ♥

0 komentar:

Poskan Komentar

give your comment here, please do not spam

 
My Big Dream powered by XXZ