Selasa, 25 Januari 2011

Suprise Birthday Party oleh suaminya Datuk Paduka Khairuddin untuk Umie Aida

Umie Aida dengan pakaian yang simple memula ingat nak makan berdua dengan suaminya di Restoran Tony Romas di Mont Kiara,tp tanpa disedari sebenarnya suaminya mengadakan Majlis surprise party dengan menjemput rakan-rakan rapat untuk meraikan hari jadi Isteri tersayang,,,

Nampak kebahagiaan Umie Aida dan Datuk Paduka Khairuddin.

Bila Wartawan tanya Umie apa yang Umie hajatkan dari suami pada hari jadinya tue,Umie cuma berharap suaminya sentiasa menerimanya seadanya.

Kan bagus mcm nie,tak demanding pelik2 walaupun suami kaya raya.Yelah dah kaya tak payah nak demanding sangat bebila nak je boleh beli barang yg dihajati..hehe

Semoga Umie Aida dan suammi bahagia.Tak sabar nak dgr berita Umie Aida plak mengandung.












0 komentar:

Poskan Komentar

give your comment here, please do not spam

 
My Big Dream powered by XXZ