Jumat, 14 Januari 2011

Justin Bieber Movie Trailer. Never Say Never!

Sensasi suker sangat ngan Justin Bieber sebab dier seorang budak yang cuteee bangat.

And honestly after i watch this Movie trailer baru la sensasi mcm nak sgt2 pergi kat konsert dier yang bakal diadakan pada 21st April tak lama lagi..

Movie Never Say Never nie bakal ditayangkan pada bulan February,kisah bagaimana Justin memang minat menyanyi semenjak kecik dan tak sangka impiannya menjadi kenyataan.

Dengan umur yang baru setahun jagung,pencapaiannya dalam Industri Muzik antarabangsa amat mengagumkan.

Tapi seperti yang kita tahu,when there's people who love,there will be people who hates.

Tengok konsert Bieber dalam Trailer nie memang best je..

Wpun harge ticket agak mahal tp takpe la,bukan selalu dier nak dtg Malaysia.

Thank you Tune Talk for Bringing Bieber to Malaysia


0 komentar:

Poskan Komentar

give your comment here, please do not spam

 
My Big Dream powered by XXZ