Rabu, 02 Maret 2011

Fazura masuk hospital kerana silikon pecah?




Fazura yang baru-baru ini dilantik menjadi duta dan model produk LUX telah dikatakan masuk hospital.

Menurut sumber,Fazura masuk ke hospital kerana silikon nya pecah.Apabila bercakap pasal silikon ,tentunya orang akan berpendapat ada kaitan dengan bahagian dada wanita,atau bahagian punggung ,ataupun hidung.

Sensasi tengok Fazura nie mcm natural je tak nampak pun unsur-unsur silikon.Tp kadang kala orang mungkin tak suka melihat kecantikan Fazura lalu menyebarkan cerita yang kononnya fazura nie fake sampai masuk hospital sebab silikonnya pecah dan dimasukkan ke Hospital Serdang.

Apabila gossip ini disampaikan kepada Fazura,dia hanya tergelak dan cakap yang dia sebenarnya berada di KLCC dengan rakan-rakan artis pada waktu yang sama dia dikatakan masuk hospital.

Dan untuk menyokong ceritanya Fazura memberikan gambarnya di KLCC sebagai bukti.





Fazura di KLCC dengan rakan artis


Fazura lepaking kat kedai makan

0 komentar:

Poskan Komentar

give your comment here, please do not spam

 
My Big Dream powered by XXZ