Kamis, 10 Maret 2011

Gambar-gambar sekitar Majlis Perkahwinan Adik Siti Nurhaliza

Baru-baru nie Adik lelaki siti Nurhaliza yang bernama Muhammad Ali melangsungkan perkahwinan dengan gadis pilihannya.

Adik Siti yang ini wajahnya mcm Saida sikit,sementra Saerah banyak ikut mcm Siti,cuma of cos lah Siti lebih cantik..

Sebenarnya kebelakangan nie Siti dah berjaya menurunkan berat badan sikit,tapi bila dalam gambar nampak mcm berisi jer..mcm mana tue.

Kelihatan adik beradik Siti semuanya ada dengan suami masing-masing,dan isteri.

Datuk K nampak mcm suka je dengan baby,Siti pun pangku seorang baby yang tengah tido .
Belum rezeki Siti dan suaminya utk dapat anak.lagipun Siti skrg nie sgt busy dengan kerjaya sebagai bussiness woman dan pengacara rancangan Siti.










































0 komentar:

Poskan Komentar

give your comment here, please do not spam

 
My Big Dream powered by XXZ