Rabu, 16 Maret 2011

Ubat magik untuk lelaki kepala botak.Rambut tumbuh sekelip mata



Mari-mari siapa yang rasa nak rambut tumbuh bagi lelaki yang mengalami masalah kebotakan..

Ubat ini hanya disapu terus rambut tumbuh,ada yang berpendapat itu hanyalah sejenis alat mcm maskara yang memanjangkan bulu mata..

haha mengarots lah...Yang kelakar nyer rambut dier yang baru siap dengan uban..haha..

ada yang cakap nie video reverse.Dia pergi shave rambut.tp video tue direverse jadi nampak mcm rambut tumbuh...Tp dari pergerkan tangan laki tue usap kepala dia tak mcm reverse movement pun..lgpun kalau dia shave rambut die mesti de rupa rambut jatuh2 kan..

Setelah sensasi amati lah kan...sensasi nampak sbnrnye laki tue da rambut tp warna rambut laki tue mcm lutsinar la plak,atau kaler putih,uban..habis tue alat yang digunakan tue adalah untuk mewanakan rambut putih tue jadi kaler hitam...

heeee..

enntahla,tp nampak tebal la pulak kan...

kalau betul ada product utk bg rambut tumbuh camnie,kalah Yun Nam...

0 komentar:

Poskan Komentar

give your comment here, please do not spam

 
My Big Dream powered by XXZ