Rabu, 16 Maret 2011

Video Kelakar: The Creepiest Indian Cricket Fan Ever



Haha,kelakar je..Si Ray William nie pemerhati video kat youtube dan membuat ulasan ..

Part yang sensasi nak tergelak tue bila part The Creepiest Cricket Fan Ever,sorang laki tue punyer lah renung sambil control macho kat kamera..hehe

Pastu ada plak laki bermisai tue,berdiri statik sambil gerak2kan misai dia..Sensasi tatau dia buat camana...dier tak menggerakkan hidung pun...berbakat bukan..haha...
Ok i get it,dier cume perlu menggerakkan pipi untuk gerakkan misai nya itu.


Lagi satu,mamat yang asyik melambai-lambai tue,tetiba dier korek hidung pastu lap kat muka,kahkah...kelakar je..

Video seterusnya yang direview takla begitu funny bg Sensasi..biasa je..dirty jokes,.huhu..layan~

0 komentar:

Poskan Komentar

give your comment here, please do not spam

 
My Big Dream powered by XXZ