Senin, 06 Juni 2011

Video lawak: oprah Parody dalam Filem Scary Movie 4

Scary Movie adalah filem berunsur parody ,kebanyakkan scene atau cerita dalam Scary Movie diambil sikit demi sedikit dari filem-filem lain..memang kelakar la kalau korang dah penah tgk filem yang lain-lain tue pastu tgk "parody' yang dibuat dalam Scary Movie.

Nama je Scary Movie tapi ceritanya lawak je,boleh la release tension,tapi citer nie sangat kurang sesuai untuk seisi keluarga..huhu..18 tahun ke atas je layak tengok.

dalam Scary Movie 4 ada satu scere parody Oprah dengan Tom Cruise..hahaha kelakar..

Sebab masa tue kan Tom Cruise tengah hangat bercinta dengan Katie Holmes,so dia mcm over react la siap lompat2 atas kerusi lagi..so Scary Movie ambik la part nie utk dijadikan bahan lawak..memang kelakar je...kahkah..

Layan..



Nie plak Oprah dan Tom Cruise yang sebenar..



0 komentar:

Poskan Komentar

give your comment here, please do not spam

 
My Big Dream powered by XXZ