Kamis, 09 Desember 2010

Video Menarik: Tarian Hakka oleh Mauri dan Versi Malaysia

Sensasi tertarik dengan tarian kaum Maori di New Zealand yang dinamakan sebagai Hakka.

Sensasi tengok dalam American's Next Top Model Cycle 14,masa nie derang ke New Zealand dan disambut oleh satu tradisi tarian Hakka...memang scary,dengan mata terbeliak dan lidah terjelir...huhuhu

Sensasi try search youtube utk tarian Hakka ANTM14 tapi tak jumpa...

Nie antara Video menarik tarian Hakka...sensasi nak tergelak tengok pompuan kat blakang tue pun menjegir mata....uhuhu




Ni Pulak Hakka Versi Malaysia :P


(Ex Pemain Rugby )nasib mereka nie tak jelir lidah dan beliakkan mata..mesti scary..haha

Nie lagi satu Tarian Hakka..tak tau la brapa banyak jenis
yang ini mcm lain sikit...still interesting...


Nanti kalau pergi New Zealand,jangan lupa menyaksiakan Tarian Hakka yer

0 komentar:

Poskan Komentar

give your comment here, please do not spam

 
My Big Dream powered by XXZ