Senin, 11 Juli 2011

Pelancaran Produk terbaru Coway Water Softener di Sunway Lagoon Pada 9 Julai 2011

Pada hari sabtu yang lepas iaitu 9 July, Coway telah melancarkan satu produk rumah kesihatan yang amat menarik iaitu Coway Water Softener. Sebelum nie sensasi pernah memperkenalkan kepada pembaca semua tentang Water Softener dan kebaikan nya… ushar kat sini -> http://my-sensasi.blogspot.com/2011/07/alami-gaya-hidup-yang-sihat-dengan.html

Pelancaran Produk terbaru iaitu Coway Water Softener telah berlangsung di Sunway Lagoon.
Sensasi dan pasangan telah sampai di tempat pelancaran pada pukul 11.30 pagi.


Setibanya kami di Sunway Lagoon,Sensasi menerima goodie bag dengan souvenier Coway yang menarik,serta ticket All Park Sunway Lagoon.

Ada Booth Coway dimana terdapat pelbagai aktiviti percuma yang dibuat khas untuk pengunjung dan Media. Ada Pedicure,Manicure,ada air-brush ada sand art,ada magician ,tukang tiup belon dengan bentuk2 comel,ada photo booth(polaroid)..Semuanya Percuma .memang enjoy.

Pukul 11.40 sensasi duduk kat tempat yang disediakan untuk blogger.sementara menunggu pelancaran produk,sensasi dan beberapa blogger lain dihiburkan dengan street magic oleh ahli silap mata Coway..haha kelakar tapi seriously agak amazing. Sensasi diberikan garfu yang telah dipatahkan oleh magician tu sebagai cenderamata…huhu





Pada pukul 12 tengahari,Emcee memulakan acara ,kemudian diikuti sedikit ucapan dan pengenalan tentang produk Coway Water Softener oleh Mr. Hoe Kian Choon,iaitu Senior Sales GM Coway Malaysia.


Emcee memulakan acara setelah semua jemputan Media,Blogger, dan Selebriti tiba…

Ucapan Oleh Mr Hoe mengenai Produk Terbaru teknoligi Korea, Coway Water Softener.




Pelancaran Produk…dengan Gimik yang menarik iaitu…. Ada wanita yang tengah mandi keluar dari bilik showermemberi kejutan kepada para jemputan..



beberapa orang Selebriti termasuklah Ning Baizura dan MayJune yang telah diberikan Produk Coway untuk merasai kehebatan Produk tersebut.Kemudian mereka menceritakan pengalaman dan perbezaan mandi dengan air lembut Coway berbanding air paip biasa…





Tak Lama kemudian Vanidah Imran pula muncul..dia terlambat sikit sebab kesesakan lalulintas,ala korang tau lah BERSIH kan berlangsung pada hari tue..Nasib baik Sensasi dtg dari Damansara so memang tak jam laa

Apa yang menariknya,Apabila Vanidah cakap untuk tahu samada kulit kita kering atau tak,cuba guris tangan dengan kuku kalau ada garis putih bermaksud kulit kita kering..memang sebelum nie kalau sensasi garu /guris tangan dengan kuku mmg akan jadi garis putih,so sensasi pun nak tengok lah betul ke tak,maklumlah sensas turut menerima produk Coway Water Softener untuk merasai sendiri kebaikannya…dan Memang terkejut badak,walau sekuat mana sensasi cuba guris kulit tangan/lengan sensasi memang langsung takda garis putih… ternyata Produk nie betul betul berkesan..gelak besar sensasi dengan pasangan sebab suka sangat..

Sebelum berkahirnya acara Pelancaran sesi Soal jawab dibuka kepada jemputan..Lepas bersurai kami disajikan dengan refreshment…apa lagi..makan lerr…ada mee goring ada sosej,ada roti jala,ada kuih muih,ada air the,kopi dan mcm-mcm lagi…




Produk Coway juga telah dipasang sebanyak 48 unit di sunway Lagoon untuk kegunaan orang ramai agar dapat menikmati kelainan dan kepuasan mandi dengan air lembut.Percubaan ini selama 3 bulan..apa lagi cepat serbu Sunway Lagoon kalau nak rasa beza Air Lembut..

0 komentar:

Poskan Komentar

give your comment here, please do not spam

 
My Big Dream powered by XXZ